| Elanlar və Özəl Mövzular |  | | | |
12-04-2009, 00:55
|
#1 (permalink)
| |
Qonaqlar baxa bilməz
| Komik sms mesajları Komik sms mesajları
 - Sevgilim mümkünsə mənə şəkilini göndər, qabaqdan yay gəlir. Mürəbbələrə qarışqa yığılmasın deyə bankalara vurum.
- Sənə bir dənə oğlan tapmışam. Krasavcik səni görüb bəyənib. Şəxsi evi, maşını, təyarəsi, hətta ekvatorial meşəsi var. O meşədə meymunluq eleməyə hazırsan?
- Şəkilini çək Iraqa göndər qoy görsünlər ki, müharibədən də dəhşətli şeylər var.
- Sevgilim səni yaddaşımdan silə bilmirəm. Çünki səni yaddaşımdan silmək üçün AntiVirüs programı lazımdı. Onu da heyif kəşf etməyiblər.
- Bir anlıq qış gecəsini təsəvür et. Üzərində qar dənəciklərinin naxış vurduğu pəncərəyə bax. Orda milçək var. Zəhmət olmasa onu öldür. Mənzərəni pozur.
- Sən ətirli bir bağda yaraşıqlı, əlvan rəngli, təravətli, əsrarəngiz bir çiçəyin yarpağına qonmuş donuzanqurdusan.
- Sənin ürəyinin açarını axtarırdım tapa bilmədim. Amma üzülmə çünki laqonda almışam hazırlaş gəlim.
- Bir gün gələcək dünyanı aclıq bürüyəcək. Köklərdən dolma, arıqlardan cığırtma bişirəcəklər. Amma səndə dovğa bişirəcəklər çünki sən qatıxsan.
- Yuxuda səni gördüm. Kamaz vurub öldürmüşdü. Kamazı və səni basdırırdılar. Qəbir nur saçır. Sonra gördüm kıç kamazın faraları ağzında gəlib.
- Sevgilin dağ başında
- Amma sənə baxmayır
- Bülbül dağda oxuyur
- Nənən corab toxuyur
- Hamı öz işindədir
- Meymun mesaj oxuyur
- Gecə pəncərəni açıq qoy. Sənə oxşayan birini göndərəcəm. Mənim yerimə dodaqlarından öpəcək, kayfına düşsə dişləyəcək. Bilirsən o kimdir? Evimizdəki ağcaqanadlar.
- Insanlar dəyişir, xəyallar dəyişir. duyğular dəyişir, hətta arzular dəyişir. Dəyişməyən bircə sənin corablarındı. Gət corablarını dəyiş.
- Səninlə blutus kimi uzaqdan yox, ik-port kimi yaxından tanış olmaq istəyirəm.
- Səni məndən çox sevəni tapsan məni atma. Qayıt yanıma. Səni bir az da çox sevəcəm.
- Sən mənim həyatimsan amma ki, həyat mənim üçün heçdir.
- Sən bilirsən indi mən nə edirəm Yaxşı fikirləş, çətin sualdi?
- *Cavab mesajından sonra*
- Axmaq!!!, nə edəcəyəm ki, sənə sms yazıram daa.
- Bəlkədə mən xoşbəxt ola bilərdim, bəlkədə mən varli ola bilərdim, bəlkə də mən biznesmen ola bilərdim. Amma nə də olsam Allaha şükür edirəm ki, bu mesajı oxuyan qoyundan min dəfə yaxşıyam.
- Bir gün çox qorxdum elə bildim ki, səni həmişəlik itirmişəm. Sən demə arxa cibimdəymişsən mənim canim telefonum.
- Bayaq radiyoya qulaq asırdım dedilər ki, Ayna Sultanova heykəlinin qabağında yekə baş, şəlpə qulaq, çəp göz, mırıq diş bir meyid tapilib.Tez mənə zəng elə səndən nigaranam.
- Günəş bir gün çıxmağı, ay bir gün batmağı unutsa da mən sənə sərf etdiyim 11 konturu heç vaxt unutmayacağam.
- Sənə bir sual verəcəm amma fikirləş sonra cavab ver. Bananlar niyə topa halında bitir? Əgər bilmirsənsə gedim başqa meymundan soruşum.
- Islanmaq istədim səninlə yağışda. Islana bilmədim məni bağışla. Sən mənim yanımda böyük öküzsən mən sənin yanında kiçik qarışqa.
mm-man adlı üzvün imzası the most beautiful portion of a girl, kissing lips, and not the heart is being stolen |
| | | mm-manAdlı üzvə bu mesajı üçün təşəkkür edənlər 4: | | | Reklamlar :) | |
12-04-2009, 11:33
|
#4 (permalink)
| |
Qonaqlar baxa bilməz
| Cavab: Komik sms mesajları Komik sms mesajları Yaxsidi cox sagol KaptanX adlı üzvün imzası KaptanX [Linklər Qonaqlara Gizlənmişdir.Görmək üçün Üzv olun Qeydiyyat] |
| | | Seçimlər | | | | Stil | Normal |
Səlahiyyətiniz
| Yeni Mesaj yazma icazəniz Aktiv deyil dir Mesajlara Cavab vermə icazəniz aktiv deyil dir Əlavə yükləmə icazəniz Aktiv deyil dir Öz mesajınızı dəyişdirmə icazəniz Aktiv deyil dir HTML-KodlarıBağlı | | | Bütün Vaxt üzəlişləri WEZ +5 olaraq düzəldilmişdir. İndi Saat: 13:14 Populyar.NeT | Dost Saytlar | Dəstəkləyən və dəstəklədiyimiz saytlar | | |